Dansk Røde Kors Skælskør AFD.

Kontaktperson
Karen Tommerup Jensen
Strandgade 20
4230 Skælskør
58195007
waal@mail.dkBestyrelse

Fungerende formand:
Karen Tommerup Jensen

Kasserer:
Agnete Brus Hansen

Sekretær:
Irene Willenbrock

Øvrige bestyrelsesmedlemmer:
Inge Bulow
Anne Grete Ellegård
Helle Hedegard
Winnie Juhl
Birgit RasmussenForenings aktiviteter:

Røde Kors bygger på frivilligt arbejde både internationalt og lokalt. Det er vigtigt for det fortsatte arbejde, at der er frivillige i lokalsamfundet, der vil yde et stykke arbejde. Alle de lokale aktiviteter i Skælskør har brug for flere frivillige - så støt Røde Kors arbejde og meld dig som frivillig.

Besøgstjeneste

Aktivitetsleder: Winnie Juhl - 58 14 32 58
Besøgstjenesten formidler besøg til ensomme eller isolerede mennesker, der har brug for kontakt med omverdenen. En besøgsven er en person, der har lyst og overskud til at være noget for et andet menneske, der har brug for lidt støtte og opmuntring i hverdagen. Hvis man er interesseret i at blive besøgsven, kan man henvende sig til aktivitetslederen.

Røde Kors Butik

Aktivitetsleder: Inge Bülow - 58 19 46 35
Røde Kors Butikken yder gennem sin omsætning et meget vigtigt bidrag til både det lokale arbejde, det nationale arbejde og til Røde Kors internationale hjælpearbejde. De frivillige har normalt en vagt om ugen på 3½ time. Hvis man vil være med til at arbejde i butikken, kan man ringe til aktivitetslederen.

Flygtningeinstegration

Aktivitetsleder: Karen Tommerup Jensen . 58 19 50 07
En gang om ugen er der lektiehjælp og sprogstøtte til unge og voksne flygtninge under videreuddannelse og på sprogskole. Hvis man er interesseret i at være med, kan man ringe til aktivitetslederen.

Nørkleklub
Aktivitetsleder: Birgit Rasmussen - 58 38 53 11
Nørkleprogrammet er et led i det internationale hjælpearbejde, hvor der strikkes tøj til børn i katastroferamte lande. De frivillige mødes en gang om måneden i Røde Kors huset ved Hallen. Interesserede kan henvende sig til aktivitetslederen.

Telefonkæde
Aktivitetsleder: Helle Hedegaard - 58 19 05 07
Telefonkæden er et tilbud om en daglig opringning, hvis formål er at skabe tryghed for mennesker, som bor alene. Hvis man gerne vil tilmeldes telefonkæden eller har et familiemedlem, der gerne vil tilmeldes, kan man ringe til aktivitetslederen.


  04-11-2005 08:38:22